Performance Drink

1:00 PG

Pertama kali dihasilkan pada 1980-an oleh saintis Shaklee & Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalu (human-powered flight programme). Performance® merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat.

Para atlet bertaraf antarabangsa & pengembara terkemuka memilih Performance® sebagai pilihan utama mereka. Kerana minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam dunia sukan mahupun aktiviti pengembaraan.

performance drink shaklee

Ujian klinikal membuktikan rumusan ekslusif OptiCarb yg sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga & memlihara sirkulasi bendalir dalam tubuh.

Berbanding minuman sukan yg lain, Performance® mempunyai lebih 67% (sumber tenaga) & menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.


Keunikan PERFORMANCE®: ELEKTROLIT + MINERAL


Manfaat utama

Meningkatkan daya ketahanan badan- memberikan tenaga pada otot & sel dengan cepat, menggantikan air yg hilang sewaktu latihab fizikal, meningkatkan daya tahan otot & memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

Membekal tenaga & daya ketahanan fizikal- Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh & mengimbangi metabolisma air dalam tubuh. Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium & chloride. Produk ini turut dirumus ekslusif untu membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yg menetapkan kawasan tropika & mereka aktif dalam kerja harian

Mencegah penyahhidratan- mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembabkan kulit & kelihatan muda

Mengekalkan paras gula- terbukti secara klinikal dalam memeliha paras gula dalam darah yg penting bagi tenaga pada otot & percepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot.
kesan pengambilan performance drink

Siapa yang perlukan Performance drink ini?
- para atlet
- mereka yg berpuasa
- sebelum & selepas pembedahan
- tidur lewat malam
- mereka yg keletihan
- penyahhidratan otot & kulit
- vagina yg kering
- cirit-birit
- tiada selera makan
- rendah paras gula
- kepeningan & sebagainya
interaksi performance drink
Cadangan pengambilan
+ Sarapan: Campurkan 1 sudu besar Performance, MealShakes & ESP

+ Latihan Fizikal: Campurkan 2 sudu besar dalam 500ml air & minum 1 jam sebelum latihan fizikal & setiap 30 minit sewaktu latihan fizikal. Minum 1 jam selepas latihan fizikal untuk penghidratan & mengembalikan tenaga.
*Elakkan terdedah (simpan dalam peti sejuk selepas buka)

Satu hidangan yg lazat untuk diminum pada bila-bila masa & di mana sahaja. Enak diminum begitu sahaja atau dicampur bersama minuman lain.

TESTIMONI
Testimoni performance drink

Testimoni performance drink

Testimoni performance drink

Testimoni performance drink

Testimoni performance drink

UNTUK TEMPAHAN
@
maklumat lanjut

CALL/WHATSAPP/TELEGRAM

Nafisah 

013-6935160

COD Puncak Alam, Selangor

You Might Also Like

0 comments