Cara Pulihkan Luka Kencing Manis Tanpa Kaki Kena Potong

12:30 PG

Nak tunjuk gambar kaki yang dulu nampak tulang akibat kencing manis, semakin baik pertumbuhan isi lepas amalkan Vivix. [AMARAN: Kalau seriau, jangan tengok gambar. Baca je ok?]

testimoni vivix pulihkan luka akibat kencing manis

Gambar kiri ni menunjukkan waktu sebelum belum apply herbal blend lagi. Customer baru minum Vivix & cuma konsisten minum vivix sahaja setiap hari.

Gambar kanan pulak tunjukkan bahagian tulang tu tumbuh isi (tisu baru) then baru customer berani sapu Herbal Blend lepas beberapa kali cuba letak cream hospital.

Tapi krim tu nampak tak berkesan kata customer ni sebab mungkin tak sesuai dengan dia, luka jadi gatal

Dia letak seluruh kawasan luka. Kira macam cream yang selalu nurse sapu lepas dressing luka.

Lebih kurang 3 minggu minum Vivix, syukur la isi cepat tubuh sehingga dapat cover bahagian tulang yang terdedah tu . Kira lepas 3 minggu la baru dia berani sapu Herbal blend.

Memang sangat membantu la . Permukaan luka pun nampak cantik bersih dan isi yang tubuh pun sihat kemerahan 👈🏻 ini yang doktor puji

Vivix kaya dengan resveratrol yang tinggi 10x ganda sangat membantu luka cepat sembuh dengan cara:

Mengurangkan Kerintangan Insulin

Kajian telah membuktikan bahawa resveratrol mampu membantu untuk mengurangkan rintangan insulin dan sekaligus membantu mengurangkan inflamasi serta pelbagai masalah kesihatan kronik. 

Membaiki kerosakan sel dari peringkat DNA

Resveratrol di dalam Vivix membantu meningkatkan keupayaan sel untuk menggalakkan pertumbuhan sel sihat serta mengurangkan risiko kerosakan sel. Oleh yang demikian, luka akan lebih mudah sembuh.

Melindungi Organ Terbabit Dalam Mengawalatur Gula Daripada Inflamasi/Keradangan

Resveratrol di dalam Vivix membantu menghalang pembentukan radikal bebas yang menjadi punca utama kerosakan sel akibat proses inflamasi.

Melambatkan proses pembentukan protein AGE

Dengan membantu melambatkan penghasilan protein AGE yang terhasil akibat kerosakan sel, pelbagai turutan proses yang membawa kepada penuaan dan penyakit-penyakit kronik dapat diperlahankan.

Nak ikhtiar selamatkan anggota dari terus membusuk dan melarat paling kronik sampai tahap kena potong, cepat-cepat hubungi saya. Special promo dan diskaun menanti anda sepanjang November ni.

Credit to: Riza Afzan



Nafisah Musa
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160

You Might Also Like

0 comments