,

Garlic Suplimen Shaklee

12:00 PG

Keistimewaan Garlic Shaklee

Dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik di California, USA diwaktu musim panas.

Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual dopasaran mengandungi Allicin aktif). Dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 ekstrak herba (Rosemary dan Spearmint). 
garlic suplimen shaklee

Ianya mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya didalam tubuh kita. Setiap 2 tablet membekalkan 1000 mg ekstrak garlic tulen yang menyamai dengan 2 ulas garlic segar.

Manfaat Utama

Mengandungi Spearmint – Mempertingkatkan sistem penghadaman, fungsi jantung.

Antibiotik Yang Selamat dan Semulajadi – Garlic antibiotik semulajadi. Ianya selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.

Menghalang Alergi – Mempertingkatkan penyakit berkait sistem imun seperti hidung yang sensitif, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis.

Mempertingkatkan Sistem Penghadaman – Formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut, gastrik, ketidakhadaman. Garlic juga mampu mennetang bakteria H.pylori bakteria dan menghalang ulser gastrik

Memoderatkan Tekanan darah Tinggi – Kajian menunjukkan pengambilan 2 – 4 tablet garlic akan menurunkan darah tinggi dengan 8 point.

Detoksifikasi – Garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa, Plumbum dan Kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan darah. Tambahan lagi, garlic mampu melindungi sel-sel darah kita dari kemusnahan dari logam dan menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia.

Menurunkan Kolesterol – Menurunkan kolesterol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan bekuan darah; meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.

Mencegah Kanser – Membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetusan kejadian kanser – Nitrosamine.

Menstabilkan Glukos – Menolong menstabilkanglukos didalam tubuh kita.


Asal Bau Garlic?

Garlic mengandungi pelbagai jenis komposit fisiologi yang terdiri dari bahan sulfat untuk menentang bahan anti-oksidan dan anti-kanser. Inilah asal bau garlic.

Cadangan

Untuk pemeliharaan kesihatan: 2 tablet sehari (selepas makan)
Untuk radang dan alergi: 2 tablet dehari, 2 tablet setiap kali
Untuk kanser, darah tinggi dan hyperlipidemia:2-3 kali sehari, 2 tablet setiap kali.

TESTIMONI
Testimoni garlic suplimen shaklee

Testimoni garlic suplimen shaklee
UNTUK TEMPAHAN
@
maklumat lanjut

CALL/WHATSAPP/TELEGRAM

Nafisah 
013-6935160

COD Puncak Alam, Selangor

You Might Also Like

0 comments