Meal Shakes Shaklee

12:00 PG

Keistimewaan Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan ain-lain. 

Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebisaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
meal shakes shaklee
Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan – bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, inu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan  pilihan bijak.


Manfaat Utama

Nutrisi Lengkap – Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut menagndungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

Membekal Nutrisi kepada Sel Tubuh – Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

Membantu Tumbesaran – Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

Anti-Oksida – Mengandungi vitamin A, C, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

Mengembalikan Seri Wajah – Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

Detoksifikasi – Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

Kelazatan Rasanya – Minuman yang lazak untuk diambil bersama fruktos semula jadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.
siapa yang sesuai ambil meal shakes shaklee

Rekomendasi

Campurkan 2 sudu besar Meal Shakes bersama Energizing Soy Protein dan performance (perut kosong ) atu diminum bgitu sahaja tanpa campuran.

Nota: Hanya 120 kalori untuk setiap hidangan. Boleh dicampur/dikisar bersama buah-buahan, shaklee Energizing Soy Protein, atau apa jenis minumha kegemaran. Lazat dinikmati dalam air sejuk mahupun panas. 

TESTIMONI
Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee


Testimoni meal shakes shaklee

Testimoni meal shakes shaklee
UNTUK TEMPAHAN
@
maklumat lanjut

CALL/WHATSAPP/TELEGRAM

Nafisah 
013-6935160

COD Puncak Alam, Selangor

You Might Also Like

0 comments