,

Kehebatan Resveratrol Dalam Vivix

12:35 PTG

Kenapa Vivix ni Super Power?

Adakah Sbb ada Kuasa Saiya?

Ini kisah benar,

Ade lah sorg aunty ni dah amalkan Vivix. Alhamdulillah, kesannya positif. Tapi kemudian dia tukar ke produk Pam*** sebab ingatkan Vivix ni sama je macam minuman botani lain. Ye lah, murah sikit katanya...

Namun lepas dah cuba Pam** tu sendiri, aunty ni cakap "eh, tak boleh ni. makan Pam** takde apa-apa kesan. Kena Vivix jugak baru best" dan aunty ni pun kembali mengamalkan Vivix setiap hari sampai lah sekarang.

Kenapa Vivix ni Sebegitu POWER? Sampai boleh bantu merawat simptom kencing manis & macam2 Kanser? Sbb di bacakan Yasin Malam Jumaat?

Jawapannya sebab Vivix ni ada Resveratrol yang memulihkan sel badan kita sampai ke tahap paling jauh, DNA. Takde produk lain sehebat Vivix.

Mahal?

Benda baik memanglah mahal."baik beli Vivix ni sebab peluang nak betul-betul berkesan tu tinggi. drpd berhabis duit cuba benda lain yg belum tentu ada apa-apa effect (sbb mmg xde apa-apa kajian pun produk2 lain ni) & last2 kena jugak beli Vivix".


Nafisah Musa
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160

You Might Also Like

0 comments