,

Kehebatan Resveratrol Dalam Vivix

12:35 PTG

Kenapa Vivix ni Super Power?

Adakah Sebab ada Kuasa Saiya?

Ini kisah benar,

Ada lah sorg aunty ni dah amalkan Vivix. Alhamdulillah, kesannya positif. Tapi kemudian dia tukar ke produk Pam*** sebab ingatkan Vivix ni sama je macam minuman botani lain. Ye lah, murah sikit katanya...

Namun lepas dah cuba Pam** tu sendiri, aunty ni cakap "eh, tak boleh ni. makan Pam** takde apa-apa kesan. Kena Vivix jugak baru best" dan aunty ni pun kembali mengamalkan Vivix setiap hari sampai lah sekarang.

Kenapa Vivix ni Sebegitu POWER? Sampai boleh bantu merawat simptom kencing manis & macam2 Kanser? Sbb di bacakan Yasin Malam Jumaat?

Jawapannya sebab Vivix ni ada Resveratrol yang memulihkan sel badan kita sampai ke tahap paling jauh, DNA. Tidak ada produk lain sehebat Vivix.

Mahal?

Benda baik memanglah mahal."baik beli Vivix ni sebab peluang nak betul-betul berkesan tu tinggi. Daripada berhabis duit cuba benda lain yang belum tentu ada apa-apa kesan (sebab memamn tidak ada apa-apa kajian pun produk-produk lain ni) dan akhirnya kena juga beli Vivix".



Nafisah Musa
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160

You Might Also Like

0 comments