,

Set Jerawat Budget Dan Jimat

12:27 PTG


Set Jerawat Budget dan jimat
Saya adalah penghidap jerawat tegar sejak di bangku sekolah lagi. Jerawat yang tumbuh besar-besar dan merah. Ada yang keluar bermata dan ada juga yang tidak. 

Saya akan menjadi semakin stress bila jerawat merah tidak bermata ini tumbuh betul-betul di atas hudung. Malunya tak terkata. Memang keyakinan diri saya agak menurun disebabkan jerawat. Bila tengok cermin dah macam badut.

Saya terpaksa lalui keadaan ini berulang-ulang kali sehingga saya meneruskan pengajian pada peringkat ijazah. Bayangkan setiap kali seminggu sebelum haid, jerawat pada muka akan naik merah-merah dan bertambah. Lebih-lebih lagi bila saya stress. 

Memang benar hormon dan emosi mempengaruhi kadar pertumbuhan jerawat. Itu kajian yang telah saya lakukan pada diri sendiri.  

Saya mula mencari solusi untuk masalah jerawat tegar saya ini apabila ingin melangsungkan perkahwinan. Saya mengadu pada seorang kakak di lab saya yang memang menjadi pengedar produk shaklee. Sebelum ini saya memang buat tak tahu saja bila dia berceramah pasal 'shaklee effect' kepada saya. Tetapi apabila keadaan mendesak, tewas juga untuk cuba. 

Saya tidak pernah lagi mencuba hilangkan jerawat dengan mengambil suplimen. Kalau makan antibiotik ya, saya pernah. Tapi kesannya tidak bertahan lama sebab bila muka dah bersih, selepas 5 ke 6 bulan jerawat saya muncul semula. 

Cakap saja krim atau pencuci muka apa; yang mahal, produk dari butik kecantikan, ubat dan pencuci  muka dari pakar kulit swasta dan kerajaan, semuanya saya telah cuba. Boleh dikatakan ribuan ringgit telah saya laburkan semata-mata nak hilangkan jerawat!

Memandangkan saya masih bergelar student dan akan berkahwin ketika itu, kakak tadi syorkan saya ambil 3 suplimen asas ini. 
Set Jerawat Budget dan jimat

Jika anda seorang student atau mungkin kekurangan budget, saya sangat syorkan set jerawat budget dan jimat ini. 

Apa kesan pengambilan set ini?

GLA complex/Gamma linolenic asid (Kelembapan kulit)
Berfungsi untuk mengawalselia hormon, mengurangkan inflamasi kulit seperti kulit kering, eczema, alergi, kegatalan dan bintik penuaan.

Vitamin C (Melindungi kulit)
Berfungsi untuk membantu dalam pembentukan kolagen dan mencantikkan kulit, mencerah, melambatkan proses penuaan dan membantu menyekat pembentukan pigmentasi.

Vitamin E (Memperbaiki Parut)
Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

Sekiranya anda mempunyai budget lebih boleh mencuba The Radiant 4 Skin Set. Penambahan suplimen dalam set ini membantu mempercepatkan hilangnya jerawat dan bekas jerawat. 

Insyaallah, anda menbuat pilihan yang tepat! 


Dapatkan Sekarang!!
 set jerawat budget
 @

Dapatkan DISKAUN JIMAT ini dengan menghubungi saya,


Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950

COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160

You Might Also Like

0 comments