Tips Jana Pendapatan Lumayan Dengan Bisnes Shaklee

8:15 PG

Tips Jana Pendapatan Lumayan Dengan Bisnes Shaklee

Teringin nak buat bisnes Shaklee? Buat Shaklee ni memang best tapi ada beberapa Tips Jana Pendapatan Lumayan Dengan Bisnes Shaklee yang saya nak kongsikan di sini. 

Penting sangat fahamkan betul-betul sebelum anda tersalah pilih sponsor (upline) atau tersalah daftar. Memang jadi mimpi buruk tau!

✅ Kalau nak daftar, tak kisah la makan sendiri atau nak bisnes nanti (mana tau sampai seru kan), pastikan pilih sponsor yang aktif. Macam mana nak tau dia aktif? Selalu dia share pasal Shaklee, hadiri kelas dan tahu update terkini tentang Shaklee.

Penting sangat ni tau supaya info terkini dari Shaklee dapat disampaikan pada susur galurnya.

Dan kalau nak buat bisnes, memang wajib la pilih upline yang buat bisnes jugak supaya boleh bimbing anda tentang liku-liku bisnes ni.

✅ Bisnes ni bisnes sendiri. Jadi sendiri kena usaha la tak boleh tunggu upline nak tolong buat. Jatuh bangun ni semua atas diri sendiri.

✅ Buat Shaklee ni kena sedia untuk berubah. Belajar macam-macam ilmu nutrisi, ilmu buat dan edit video, ilmu penulisan berpengaruh, ilmu buat poste. Eh macam-macam lagilah. Memang kena bersedia dan rajin nak belajar. Kalau lambat, makan asap lahhhhh..

✅ Kalau upline yang anda pilih tu (sebelum daftar) suruh buat loan bank bila nak buat bisnes ni, nasihat saya JAUHKAN DARI MODUS OPERANDI MACAM TU. Syarikat tak pernah ajar nak buat bisnes macam tu. Manusia yang tamak nak kaya cepat.

✅ Seronok buat bisnes ni Shaklee ni sebab kita bebas nak design berapa income yang kita nak. Syarikat perkenalkan “unlimited Income Potential”.

✅ Lambat atau cepat mula bisnes ni tak tentukan nasib dan income kita. Dalam Shaklee tak mustahil downline boleh ada income lebih gemuk dari upline. Downline boleh potong rank upline. So, memang tak boleh nak goyang kaki sangatlah tau.

✅ Bersedia nak kejar dan dapatkan reward yang Shaklee tawarkan. Kena ada rasa “tamak” untuk ubah hidup kita dan hidup orang lain. Dengan cara ini kita boleh berubah dan bina peribadi kita. Jati diri kita jadi kuat.

Sebab dari situ kita rasa yakin dan nampak kenapa Allah jadikan kita sebagai khalifah untuk berkongsi kebaikan dengan sekalian alam.

Bersedia nak buat bisnes Shaklee? Meh sertai kami #teamdiva. Cepat-cepat hubungi saya.


Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950

COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160

You Might Also Like

0 comments