Vivix Produk Shaklee Paling Power

11:14 PG

vivix malaysia
Jom hari ni kita belajar tentang perbezaan produk Shaklee paling power di seluruh dunia.

Tahu tak Vivix ni sebenarnya berbeza2 di setiap negara? (Bkn Vivix je, produk2 lain pun sama). Ini kerana regulation (KKM & kementerian negara2 lain) yg berbeza.


Paling ketara ialah FORMULA & CAMPURAN berbeza.

Contohnya, Vivix Canada (kosher) tak ada muscadine grape. Vivix USA ada Vitis Venifera (anggur yg digunakan utk buat wine). Ada Vivix yg mengandung blackcurrant dan sebagainya. Cara Vivix didaftarkan pun berbeza. 

Di Malaysia ia kategori makanan. Di USA ia adalah Dietary Supplement. Di Kanada ia antioxidant solution. So kalau anda nak baca tentang Vivix Malaysia, baca website Shaklee Malaysia je. Jgn baca website Shaklee USA, Kanada, Mexico, China dan lain2 sbb semuanya berbeza.

Dan Shaklee amatlah patuh kepada regulation2 di setiap negara. Walaupun katakan Vivix Malaysia out of stock, Shaklee takkan seludup Vivix negara lain masuk Malaysia. Sebab tu lah walaupun produk kita lama takde (contohnya Zinc) Shaklee takde bawa masuk Zinc dari Taiwan ke Singapore ke...ke Malaysia.

Kalau ada kawan2 anda yg baca tentang Vivix di web negara lain, inform diorang supaya refer web Shaklee Malaysia sahaja. (Apa je yg keluar di web Shaklee & buku produk adalah mendapat kelulusan Medicine Advertisements Board (MAB), boleh tgk ada nombor KKLIU di situ) Vivix Shaklee Malaysia.

Satu lagi, jangan dapatkan vivix melalui sebarang website E-dagang. Nak tahu kenapa? Mari baca Tips Membeli Produk Shaklee Yang Tulen Dengan Kualiti Terbaik supaya anda tidak tertipu. 

vivix suppliment facts
vivix ingredients
vivix suppliment facts
vivix suppliment facts


Dapatkan Vivix Sekarang!!

 vivix


@
Dapatkan DISKAUN JIMAT ini dengan menghubungi saya,

Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950

COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160


You Might Also Like

0 comments