YOUTH Memenuhi Sepenuhnya Kehendak Kecantikan wanita

1:41 PTG

YOUTH® skin care

Wow! Terujanya saya!

Roadshow YOUTH Malaysia

Ya Ampuuuuunnnn!

Mr Chris Kyrou yang dah berpengalaman selama 20 tahun dalam industri kecantikan, kini menjawat jawatan Vice President, Beauty Research and Development Shaklee Corporation.


Dari perkongsian Chris, powernya YOUTH ni sebab mampu memenuhi sepenuhnya kehendak kecantikan wanita yang mahukan produk yang berasaskan bahan semulajadi dan terbukti berkesan secara klinikal.

Ye lah kan, tak ada siapa pun nak laburkan duit tapi tak pasti tentang betul ke bagi kesan positif lepas pakai ni. Bukan sikit duit. Jenuh penuhkan tabung ayam nak beli YOUTH, tahan nafsu shopping benda lain. 

Tapi dengan YOUTH tak perlu nak risau lagi lagi bab kerugian tu.

Lapan tahun tau Shaklee buat kajian ni sebelum produk sampai pada kita. Bab keselamatan dan keberkesanan ni memang tak ada kompromi sejak 101 tahun lalu. 

Nilai tambah lagi yang semua wanita atau lelaki perlu rebut adalah tentang ketulenan dan keselamatan produk yang memberi keputusan yang terlalu mengujakan. 

Ini bukan cakap-cakap kosong saja tau. Dari keputusan klinikal yang Shaklee jalankan untuk ukur Indeks Usia Kulit

❤ 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.

❤ 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

Dan paling penting, kita boleh cantik tanpa mengorbankan keselamatan diri dengan kehadiran bahan kimia merbahaya kerana 1500 bahan tidak terdapat langsung dalam YOUTH ni berbanding produk komersil antarabangsa yang lain.

7 Sebab Buat Anda Tak Mampu Tolak YOUTH:

✅ 100% Vegan
✅ Bebas ujian & kekejaman keatas haiwan
✅ Sesuai untuk kulit sensitif
✅ Hipoalergenik
✅ Non-Comodogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
✅ Diuji oleh ahli dermatologi
✅ Diuji oleh ahli oftamologi

Jangan tunggu lama-lama untuk temui rahsia kecantikan sejati dengan YOUTH tau kerana keputusannya sungguh luar biasa:

❤ Kulit kelihatan lebih muda
❤ Memperbaharui tekstur kulit
❤ Menaikkan seri wajah
❤ Mengurangkan kedut wajah
❤ Menegangkan kulit

Bakal dijual di pasaran mulai bulan depan. Dapatkan konsultasi yang betul dari saya sebelum anda buat pembelian ok. Saya guide anda sampai yakin.

Jom cuci mata apa yang menarik sekitar Road Show Youth!

YOUTH® skin care

YOUTH® skin care

YOUTH® skin care

YOUTH® skin care


YOUTH® skin care

YOUTH® skin care

Take note tarikh penting ini!

YOUTH bakal dijual di pasaran mulai Mac 2018. 
Single item Youth boleh didapati di pasaran mulai Mei 2018

PRE-ORDER SUDAH DIBUKA!!
YOUTH® skin care set

Dapatkan konsultasi yang betul dari saya sebelum anda buat pembelian ok. Saya guide anda sampai yakin. 


Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950

COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160

You Might Also Like

2 comments

  1. bagus produk Youth ni..sebab 100% vegan & dah diuji oleh dematologist

    BalasPadam