YOUTH Skin Care Produk Penjagaan Kulit Semulajadi Selamat Terbukti Berkesan Secara Klinikal

4:38 PTG


YOUTH Skin Care adalah produk penjagaan wajah terkini dalam area kecantikan kulit yang Shaklee hasilkan. Matlamat utama Shaklee hasilkan produk YOUTH ini untuk membantu wanita kelihatan cantik tanpa perlu korbankan keselamatan diri. 

YOUTH menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal-memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi.

100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda

2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekat lebih muda

Produk-produk YOUTH  adalah
 • 100% Vegan
 • Bebas ujian & kekejaman keatas haiwan
 • Sesuai untuk kulit sensitif
 • Hipoalergenik
 • Non-Comodogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
 • Diuji oleh ahli dermatologi
 • Diuji oleh ahli oftamologi
Senarai komprihensif "BEBAS DARI" mengandungi lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di mana-mana produk YOUTH.

Tidak semua company kecantikan berjaya buktikan 100% wanita memiliki kulit 10 tahun lebih muda secara klinikal. Shaklee menjalankan kajian dan pembangunan produk secara menyeluruh dengan mengambil kira semua faktor. Mengapa Shaklee Pertaruhkan 8 Tahun Kajian YOUTH Skincare Sebelum Dipasarkan???

Shaklee mewujudkan skin age index atau index usia kulit yang meliputi kajian terhadap kesan penggunaan YOUTH kepada populasi wanita yang berumur 20, 30, 40, 50 hingga 60 tahun. Daripada skin age index ini Shaklee kemudiannya come out dengan statistik data dan formula matematik bagi mengukur tahap keberkesanan YOUTH kepada kulit. Kajian yang Shaklee lakukan bukan sahaja sekadar menggunakan instrumen tetapi melibatkan dermatologist. 

8 Index usia kulit yang shaklee bangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa bagi mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta;
 • kedutan kulit
 • saiz pori
 • tona kulit
 • keanjalan
 • tekstur kulit
 • hiper pigmentasi
 • seri kulit
 • kekenduran
Shaklee mengukur keberkesanan sebelum dan selepas menggunakan YOUTH dengan menggunakan 
skin age index terhadap 100 sample wanita. Selepas 12 minggu, tahap kesihatan kulit akan diukur semula menggunakan skin age index. 

Index usia kulit sebelum menggunakan YOUTH
Index usia kulit sebelum menggunakan YOUTH

Berdasarkan kajian, penggunaan YOUTH pada kulit wajah menunjukkan YOUTH mengubah struktur kulit kepada sedekad lebih muda!


Index usia kulit selepas menggunakan YOUTH
Index usia kulit selepas menggunakan YOUTH

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda sepertibagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. 

YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda untuk kembali muda.  Shaklee membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulinan untuk keberkesanannya!
youth complex

Kuasa Botanikal dalam YOUTH
Asas kulit cantik dan kelihatan muda adalah pembaharuan sel. Kulit yang muda melkukan ini dengan mudah. Apabila umur meningkat, pembaharuan sel menjadi perlahan dan kurang menghasilkan kolagen serta elastin. Tidak seperti penjagaan kulit biasa, teknologi canggih Shaklee menangani penuaan bukan sahaja pada permukaan kulit malah menyasarkan pada peringkat sel kulit. 

Shaklee melakuknnya dengan menggunakan YOUTH Complex yang dalam proses paten, dengan mengaktifkan protein YOUTH untuk menjana sel menghasilkan lebih kolagen dan elastin, membantu kulit anda bertindak lebih muda, supaya anda boleh kekal muda jelita. 

Muscadine Grape

Muscadine Grape
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. 

Lotus Japonicus

Lotus Japonicus
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus mengaktifkan protein YOUTH yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur. 

Apple Stem Cell Extract

Apple Stem Cell Extract
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda jelita. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama. 

Schisandra Chinensis Fruit Extract

Schisandra Chinensis Fruit Extract 
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi  dan anti oksida. 

Vital Repair+ Complex
Vital Repair+ Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin -vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaransel sihat. 


Testimoni YOUTH

testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth

testimoni youth
testimoni youth


MILIKI YOUTH PADA HARGA JIMAT DENGAN DISKAUN 20%!!

Anda boleh walk in ke Shaklee Center dan dapatkan Produk YOUTH menggunakan ID saya: 891950

@

Dapatkan konsultasi yang betul dari saya sebelum anda buat pembelian ok. Saya guide anda sampai yakin.

Hubungi saya,

Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam
sms/wa: 013-6935160


You Might Also Like

0 comments