,

YOUTH Skincare Intensive Treatment And Repair Set

9:00 PG

youth intensive and repair set

Sinaran UV adalah punca utama kulit rosak, berkedut, cepat tua dan terbakar!

Jangan tak percaya. Ya, biasa kita dengar sinaran matahari diperlukan untuk sumber Vitamin D dalam badan, namun kalau nak mendedahkan diri terhadap matahari perlu ada langkah penjagaan.

Biasanya pendedahan sebelum pukul 10 pagi itu selamat. Tapi kalau lebih dari tempoh tu jadi apa?


Haaaaa.. serammmm tak? Terbako dan tua tauuu. Luaran nampak cantik macam takde apa2. Tapi hakikatnya?

Jadi rajin rajin lah menepek apa yang patut kat muka tu kalau nak keluar rumah. Paling penting sunscreen yang ada broad spectrum (UVA/UVB)

Jadinya nak bagitau,  Intensive treatment and repair set dari YOUTH skincare Shaklee yang mampu menjadikan kulit anda yang rosak, berkedut dan terbakar tu kembali  muda. 

Kenapa saya berani cadangkan anda YOUTH ni?

Sebab ianya... 100% Clinically Proven! 

Bukan 90%, bukan 99% & bukan 99.99999% sekalipun! 

Dengan kata lain, dijamin 100% berkesan!

Skincare yang dah beratus tahun di pasaran pun tidak mampu lakukannya.

Kajian selama 8 tahun dilakukan sesuai dengan kulit wanita Malaysia yang terdedah pada matahari sepanjang tahun.

Mantap kan???


Untuk dapatkan muka yang lebih flowless adalah lebih jimat jika anda grab promo bulan ni.

Boleh dapatkan 20% discount untuk pembelian YOUTH Skincare Intensive treatment and repair set ini!


HARGA BIASA  RM 1,338 harga PROMOSI MAC RM1,070

1. FREE KEAHLIAN
Automatik dapat harga ahli

2. FREE PENGHANTARAN
Abg Gdex antar trus ke depan umah or office

3. BONUS
Rm48 dalam acc bank ye

Kapsul emas harga nonpromo Rm400++ tapi percuma dgn pembelian set intensive treatment YOUTH

5. FREE EXCLUSIVE YOUTH BAG
Dengan pembelian set intensive treatment

youth intensive treatment and repair set











DAPATKAN SEKARANG!!

 Intensive treatment and repair set

@


Hubungi saya untuk free konsultasi. Saya guide anda sampai yakin.


Nafisah Musa
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam

You Might Also Like

0 comments