Racun Kosmetik Dalam Skincare

12:00 PG

Banyak pengguna ambil ringan soal racun kosmetik dalam skincare. "janji murah", "janji ada duta artis", "janji ada billboard tepi jalan" & "janji ada iklan di TV" kononnya.

Tapi, tahukah anda, walaupun tidak menjilat, mengunyah atau menelan mana-mana skincare beracun tersebut, kita masih terdedah dengan risiko penyakit kritikal seperti buah pinggang rosak?

Membayangkannya saja sudah naik bulu roma.

Elok-elok nak kulit muka cantik, mulus, gebu & anjal toink toink, tak pasal-pasal dapat pakej sakit buah pinggang 10 tahun kemudiannya pula. Konon nak jimat seratus dua beli pencuci muka warna-warni timbang kilo di pasar malam, lepas tu tanggung bil RM10,000 sakit buah pinggang.

Tak pasal-pasal kan?

Bagi anda pengguna bijak yang sedar akan bahaya racun kosmetik sebegini, tukarlah kepada skincare yang 100% dijamin bebas bahan berbahaya. 

Macam YOUTH ni, dijamin bebas satu, bukan sepuluh & bukan 100, tapi dijamin bebas 1500 jenis racun kosmetik yang diiktiraf berbahaya di Malaysia.

Kebetulan pula masih ada offer bulan ni, elok anda dapatkan YOUTH sementara tawaran masih ada. Tak tahu nak beli di mana? Hubungi saya, saya akan guide cara order & cara menggunakannya.




Nafisah 
013-6935160
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam

You Might Also Like

0 comments