Vitamin Murah VS Vitamin Mahal

10:00 PG

Kenapa amalkan Shaklee? Kenapa tak, kan?

Bijak sangat sape yang amalkan shaklee, anda memang terbaik!

Apa kata Profesor ni tentang vitamins (confirm takkan viral, kalo pasal benda merepek, terus je viral walaupun takde bukti).

Dr . Steve Chaney
Professor of Nutrition, Biochemistry & Biophysiology
University of North Carolina Medical School

“One of the biggest mistakes people make is taking inexpensive vitamins.

NEVER buy these vitamins or supermarket/pharmacy brands without checking them out first. Cut-rate products often contain additives, food allergens, sugar, artificial food coloring and flavoring.

Many are coated with shellac or contain potentially hazardous chemicals like chlorine.

SHAKLEE performs up to 176 separate tests for purity, freshness, potency, and safety on the raw ingredients for a single product.

Products undergo as many as 262 separate quality assurance tests throughout the manufacturing process as well. In addition, all product label claims have documented substantiation.”

Translate ISA (ikut suka aku):

'Salah satu kesilapan terbesar dlm kehidupan manusia ialah mengambil suplemen murah-murah. Toksah dok beli vitamin kat mana-mana sebelum check dulu... Kebanyakannya ada benda-benda tambahan, alergen makanan, gula, pewarna & perisa tiruan.

Banyak yang coatingnya dibuat daripada syelek, atau bahan kimia bahaya seperti klorin.

Shaklee ada buat 176 test yang berasingan untuk pastikan kesucian, kesegaran, potency dan keselamatan setiap bahan mentah utk setiap produk.

Lepas tu plak, setiap produk akan menjalani 262 ujian jaminan termasuk semasa proses pembuatan. Lagi pula, setiap claim pada label mempunyai bukti bertulis'

Ini bukan Akacan kata, ni Prof ni yg kata tau...

Mana nak cari vitamins Shaklee?

Hubungi saya untuk free konsultasi. 


Nafisah Musa
013-6935160
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam

You Might Also Like

0 comments