Vitamin Semulajadi, Selamat Dan Berkesan

10:00 PG


Kajian "Plastic particles found in bottled water" mendapati ada microplastic dalam air mineral yg dibotolkan. Dan ia melibatkan jenama-jenama yang sangat popular di Europe. Kalau kita di Malaysia, umpama air mineral premium Spritzer lah kot.

Sudah tentu, kena pikir banyak kali pula nak minum air daripada botol plastik pasni. Hmm, kalau kat europe memang air paip dia selamat untuk diminum. Tapi kita kat Malaysia ni kerajaan pun suruh masak air paip tu dulu kan?

Cuma nak highlight respon syarikat yang terlibat. Kebanyakan mereka jawab “oh, ini within limit” atau “biasalah lah tu tapi masih di tahap terkawal” atau “walaupun kita dah kaji memang takde, tapi tak nafikan sepanjang handling (delivery, pos, etc) ia terjadi”.

Betul-betul mereka buat produk “asal lepas syarat” je, bukan “supaya customer betul2 sihat”.

Sebab itu lah syarikat, ada racun sikit takpe asalkan “di bawah level”. 

Tapi Shaklee tak. Shaklee takde “paraben yg dianggap selamat” tapi Shaklee memang takde terus paraben kan? Shaklee punya ujikaji pun bukan masa lab saja, tapi sepanjang manufacturing, handling dan even delivery supaya potency, quality, etc setiap produk kekal seperti yang shaklee janjikan.

Apa yg shaklee janjikan? Shaklee janji, setiap produk, Dijamin BERKESAN, dijamin SELAMAT & dijamin SEMULAJADI. Supaya kita, dah takde rasa was-was macam “ok ke minum air mineral dalam botol ni?” Lagi dah.

Sebab tu kami sangat proud jadi loyal shaklee user.

Tak mau dah tertipu?

Hubungi saya untuk dapatkan vitamin semulajadi, selamat dan berkesan yang membantu mengoptimumkan kesihatan anda.


Nafisah Musa
013-6935160
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam

You Might Also Like

0 comments