,

YOUTH Skincare Starter Set

8:00 PG

youth basic set/youth starter set

Nak tau tak antara sebab penuaan kulit adalah sinaran UV.

Jangan tak percaya. Ya, biasa kita dengar sinaran matahari diperlukan untuk sumber Vitamin D dalam badan, namun kalau nak mendedahkan diri terhadap matahari perlu ada langkah penjagaan.

Biasanya pendedahan sebelum pukul 10 pagi itu selamat. Tapi kalau lebih dari tempoh tu jadi apa?

Kongsi Mr Chris Kyrou, saintis Shaklee semasa Youth Roadshow baru baru ini menekankan bahawa (dalam bahasa Malaysianya berbunyi),

"Paling paling malas pun kau nak jaga kulit kau, satu benda yang kau tak boleh miss dan jangan tinggal adalah krim pelembab yang ada  pelindung sinaran UV. Sinaran UV adalah punca utama kulit rosak, berkedut, cepat tua dan terbakar"

Kata beliau. Haaaaa.. serammmm tak? Terbako dan tua tauuu. Macam dalam video ni: https://www.youtube.com/watch?v=o9BqrSAHbTc&feature=youtu.be. Luaran nampak cantik macam takde apa2. Tapi hakikatnya?

Jadi rajin rajin lah menepek apa yang patut kat muka tu kalau nak keluar rumah. Paling penting sunscreen yang ada broad spectrum (UVA/UVB)

Jadinya nak bagitau krim pelindung matahari Youth Shaklee yang baru nih ada SPF50, dengan formula tidak menyumbatkan liang pori. Cover hampir 98% sinaran UV.

Kajian selama 8 tahun dilakukan sesuai dengan kulit wanita Malaysia yang terdedah pada matahari sepanjang tahun.

Untuk dapatkan muka yang lebih flowless adalah lebih jimat jika anda grab promo bulan ni.

Mantap kan???

Untuk dapatkan muka yang lebih flowless adalah lebih berkesan dan jimat jika anda gunakan starter set.

Order YOUTH sementara masih promo ni. Ini kalilah kasi tukar!

Boleh dapatkan 20% discount untuk pembelian YOUTH Skincare Starter Set March ini!



HARGA BIASA  RM 901, harga PROMOSI MAC RM720

1. FREE KEAHLIAN
Automatik dapat harga ahli

2. FREE PENGHANTARAN
Abg Gdex antar trus ke depan umah or office

3. BONUS
Rm48 dalam acc bank ye

4. EXCLUSIVE GIFT
2-way magnifying mirror (limited eddition tau!)


youth starter set


DAPATKAN SEKARANG!!

 Youth starter set
@


Hubungi saya untuk free konsultasi. Saya guide cha sampai yakin. 


Nafisah Musa
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam

You Might Also Like

0 comments