Gambar Cantik Jadikan Sales Lagi Lentik

11:00 PG

Gambar Cantik Jadikan Sales Lagi Lentik

Antara tips utama nak tarik pelanggan adalah dengan gambar yang cun. tambahan pula zaman sekarang ni zaman orang suka tengok gambar lawa-lawa.

Gambar Cantik Jadikan Sales Lagi Lentik

Jadi saya nak kongsikan 3 tips mudah ape yang anda boleh buat nak bagi gambar nampak daboom

1. Jangan lupa nak ambik gambar produk dengan pelanggan, ataupun swafoto dengan produk itu sendiri

Ia mampu memberikan impak yang produk itu wujud dan memang ada pelanggan beli produk anda,
bukan sekadar produk cap ayam tepi jalan atau produk baru nak buat.

2.Gambar sebelum dan selepas guna atau testimoni

Semua orang nak tengok bukti berkesan ataupun tak sesuatu produk, cara yang paling mudah adalah
gambar sebelum dan selepas, oh ya jangan lupa letak satu album khas untuk testimoni.

Dan satu lagi anda cuba tips ni, setiap kali post gambar testimoni , "Copy Paste" link album yang penuh dengan testomoni yang korang dah buat tu supayacustomer boleh tengok "ooooo banyak rupanya testimoni berkesan produk ni, bagus rupanya"

Sekali gus korang dah tarik kepercayaan pelanggan pada produk itu, yang lain tunggu dia beli jer.

3. Guna pencahayaan dengan betul

Bila nak ambil gambar, cuba korang tengok dulu cahaya memancar sebelah mana, kemudian ambik dulu satu gambar tengok gelap ke tak, kalau gelap cuba untuk alih posisi yang menghadap matahari atau tempat yang mempunyai cahaya yang terang.

So dengan gambar yang cun melecun tu pastinya akan lebih menambah keyakinan pada pelanggan anda.Sekaligus terbeli plak sebab gambar cun

ewaahhhh


Nak bebas hutang? Nak cari duit EXTRA bantu suami?

Join saya dalam #projekRM1500Smart. 



Hubungi saya,

013-6935160
Pengguna dan Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee ID: 891950
COD Puncak Alam/UiTM Puncak Alam

You Might Also Like

0 comments