Set Mighty 3 Gems - Kekal Cergas Di Bulan Ramadhan

9:00 PG


Bangun sahur lambat tak sempat nak masak?

Syukur ada Set Bersahur Mighty 3 Gem. Penyelamat ketika di waktu kecemasan dengan menjadi instant sahur tapi penuh khasiat. Kalau tak bangun lambat (read: waktu kecemasan) pun masih boleh nikmati tau. Tak salah pun.

Saya ingat lagi kira-kira 2 tahun lepas betapa berjasanya set ni masa mengandungkan Hani. Bangun sahur cun je dah masuk waktu imsak, nak bangun cepat-cepat tak boleh. Badan dah berat.

Alhamdulillah Allah permudahkan puasa penuh hari tu walaupun dengan minum Mighty 3 Gem (M3G).

Masa tu tertanya sangat macam mana set ni membantu saya 'survive' sepanjang hari. Semestinya atas pertolongan dan kasih sayang Allah. Tapi saya tetap kena ikhtiar kan?

Rupa-rupanya ini yang saya dapat dari instant sahur tu:

Set Mighty 3 Gems - Kekal Cergas Di Bulan Ramadhan

Set Mighty 3 Gems shaklee- set berpuasa
 Mealshake

Vitamin yang lengkap dalam Mealshake mampu mencukupkan keperluan nutrisi penting ketika hamil dan protein amat membantu menahan rasa lapar yang melampau.


Protein amat membantu dalam proses pertubuhan bayi di dalam kandungan. ESP ini rendah index glisemik yang membebaskan gula perlahan-lahan ke dalam darah.

Gula akan di tukar menjadi tenaga. Sebab itu lah saya mampu berpuasa walaupun dengan instant sahur kerana badan mendapat bekalan gula berpanjangan sepanjang hari. Memang mampu tahan rasa lapar dan kekal cergas.


Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

Memang bila dah sarat, kita perlu kurangkan pengambilan gula yang tinggi kerana terdedah kepada risiko kencing manis ketika hamil.

Kalau anda nak cuba, ni masa yang tepat untuk cuba tau. Sempena promosi ESP terhad bulan ni. Kita dalam fasa pecutan menuju Ramadhan kan? Jom cergas & cerdas! Hubungi 013-6935160 untuk info lanjut. 


Tips Menarik

You Might Also Like

0 comments